Viherrakentaminen

TEE TOTTA UNELMAPIHASTASI

Suuri tai pieni, uusi tai vanhempi piha – viihtyisyyttä voidaan aina parantaa laadukkaalla suunnittelulla ja toteutuksella. Siisti, näyttävä, helppohoitoinen ja turvallinen piha paitsi lisää huimasti asuinmukavuutta lisäksi parantaa ja nostaa selkeästi koko kiinteistön arvoa.

Vuosien kokemuksella monenlaisista pihoista osaamme huomioida asiakkaan toivomusten ja haaveiden lisäksi Suomen vaativan ilmaston, maaperän, ilmansuunnat ja ympäristön kokonaisuudessaan. Luottamalla ammattilaiseen varmistat, että pihasi tulee tehtyä kerralla oikein ja kunnolla – näin säästyy paljon aikaa, vaivaa ja rahaa tulevina asuinvuosina.

Toimialaamme kuuluvat mm:

Konsultointi ja työnjohto: pihaneuvontapalvelut ja suunnittelu

Kivityöt: pihakivetykset ja -laatoitukset, muurit, portaat, reunakiveykset jne.

Puurakenteet: terassit, pergolat, kesäkeittiöt, aidat, katokset jne.

Nurmikot: pohjien teko ja perustaminen kylvöineen, perusparannukset vanhoille nurmikoille, siirtonurmen asennus

Istutusalueet: suunnittelu, perustaminen ja istutustyöt sekä vanhojen istutusalueiden perusparannukset ja kunnostukset

Pihojen ja viheralueiden hoito: Istutukset, leikkaukset, hoitosopimukset

Ota rohkeasti yhteyttä niin toteutetaan unelmasi ja tehdään yhdessä pihastasi paikka, jossa viihdyt yksin ja ystävien seurassa. Me luotettavat ja tehokkaat ammattilaiset Taimimoisiolla autamme ja palvelemme ilomielin 🙂

Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 044 766 8629 tai sähköpostitse osoitteesta info@taimimoisio.com

Ja muistathan:

Omakotitalon, rivi- ja paritalon sekä vapaa-ajanasunnon pihan kunnostamisen, hoidon ja rakentamisen työkustannukset kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Kotitalousvähennystä voi vuonna 2024 saada 40 % yrityksen tekemän työn arvosta 5000 euroon asti. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa, ja se maksetaan vain kerran. Kotitalousvähennystä voi siis kalenterivuoden aikana saada enintään 2250 euroa henkeä kohti. Pariskunta voi saada yhteensä 4500 euroa kotitalousvähennystä.