Taimimoision puutarha

TERVETULOA TAIMIMOISIOONTaimimoisio on puistomainen perennapuutarha ja puutarhamatkakohde, Porilainen perheyritys, joka sijaitsee maalaisidyllissä kaupungin laidalla. Kotimaisuus ja laatu sekä puutarhakulttuurin edistäminen ovat meille tärkeitä asioita.Lähes hehtaarin laajuisessa näytepuutarhassa voi tutustua mm. yli tuhanteen perennalajikkeeseen sekä kymmeniin erilaisiin kärhöihin runsaissa istutuksissa. Puutarhassa on myös monipuolisia piharakentamisen rakenneratkaisuja omaan pihaan sovellettavaksi: vesiaiheita, pergoloita, oleskelupaikkoja jne... Ryhmille järjestämme etukäteen sopimalla opastetun kierroksen puutarhassa, kahvitarjoilun ym.

Taimimoisio on myös perinteikäs perennataimisto. Tuotannossa on lähes 600 lajia/lajiketta perennoja. Taimikasvatuksessa panostamme eritoten laatuun ja kestävyyteen. Puutarhamyymälän valikoimista löytyy monia perennaerikoisuuksia sekä runsaasti perinnekasveja.

Olet tervetullut Taimimoisioon kiertelemään ja katselemaan, nappaamaan ideoita, tekemään onnistuneita kasviostoksia ja kokemaan ihania puutarhaelämyksiä :)Taimimoisio on Taimistoviljelijät ry:n ja Suomen Puutarhakauppiaat ry:n jäsen.

Copyright © Taimimoisio.com