Pihaneuvonta

Pihaneuvonta

KYSYMYKSIÄ JA ONGELMIA PIHASSA?

Turha jäädä pohtimaan mitä voi ja kannattaa tehdä. Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä.

 

Meiltä Taimimoisiosta saat henkilökohtaista opastusta, neuvoja sekä ammattitaitoista apua ideointiin.

Pihaneuvontakäynnin aikana käydään läpi kaikki kysymysmerkit sekä toiveet ja ajatukset pihan kunnostamisen tai rakentamisen suhteen. Keskustelemme pihan ongelmakohdista ja niiden ratkaisusta kuten myös pihan rajoituksista ja mahdollisuuksista sekä pihan toimivuuden ja hoidettavuuden lisäämisen toimenpiteistä. Annamme ehdotuksia kasvivalintoihin ja käytettäviin materiaaleihin. Neuvomme kasvien valinnoissa ja niiden sijoittelussa. Opastamme myös kaikissa kasvien hoitoon liittyvissä kysymyksissä.

 

Pihaneuvonnan edut ja hyödyt:

Täsmäohjeilla ja oikeilla kasveilla sekä materiaaleilla pihanomistaja säästää aikaa, vaivaa ja rahaa

Pihan tekeminen ja kunnostus on helppo aloittaa, kun on selvä näkemys, mitä ollaan tekemässä ja selkeät ohjeet työn toteuttamiseen

 

Pihaneuvontakäynti on edullinen tapa ottaa pihan remontti ja tarvittavat toimenpiteet haltuun. Neuvontakäynnin hinta Porin seudulla on 100,00 € ja aikaa kannattaa varata 2 tuntia. Hinta sisältää 24% alv. Yli 10 km:n etäisyydellä sijaitsevan pihaneuvontakäynnin hinta on 120,00.

Neuvontakäynnillä voidaan aloittaa myös uudiskohteen varsinainen pihasuunnittelu, jolloin hyvitämme neuvontakäynnin hinnan pihasuunnitelman hinnasta.

 

Sähköposti: info@taimimoisio.com

Puh. 044 766 8629

 

Taimimoisio - Myyrynkuja 74, 28220 Pori